Over ons

Passie voor het vak

Lankor werd in 1994 opgericht door Jan van de Velde en Hans van der Wekken en sinds enkele jaren maken ook hun zonen Roy, de zoon van Hans en David, de zoon van Jan deel uit van de onderneming. Het viertal runt het bedrijf met passie en vakkennis en ook het personeel is gemotiveerd en heeft liefde voor het vak.

Tuinen en bestrating

De eerste jaren na de oprichting bestond het meeste werk van Lankor vooral uit het onderhoud van tuinen, maar in de loop der jaren werden er ook steeds meer bestratingsprojecten gedaan. Tegenwoordig is de verhouding tuin- en bestratingswerk ongeveer 50/50.

Het ontstaan van onze naam

De naam Lankor is misschien een beetje apart, maar er zit een leuk verhaal achter. Jan is namelijk nogal lang, terwijl Hans juist nogal kort is. Lang & Kort  werd Lankor. Wij vinden het zelf een mooie naam voor een mooie onderneming.

Daag ons uit!

Lankor gelooft in een persoonlijke benadering en bij ons staan de wensen van de klant dan ook centraal. Daarnaast zijn wij ook zeer flexibel en zullen wij de gewenste tijdstippen voor onze werkzaamheden met u overleggen. Wat uw wensen ook zijn, bij ons zijn ze altijd bespreekbaar. Wij zullen altijd kijken wat we voor u kunnen doen. Maak uw wensen dus kenbaar en daag ons uit!